نتایج بیشتر...

Generic selectors
فقط مطابقت های دقیق
جستجو در عنوان
جستجو در محتوا
Post Type Selectors
فیلتر کردن دسته‌بندی ها
تکنولوژی
راهنمای خرید
راهنمای نصب و Passive

دوربین مداربسته مناسب کارخانه

یکی از موارد مهم و پر کاربرد دوربین های مداربسته علاوه بر مغازه ها و فروشگاه ها کارخانجات هستند. صاحبان این صنایع برای نظارت بیشتر برروی کارکنان ، روند کاری و همچنین حفاظت از دستگاه ها و انبار های خود از این دوربین ها استفاده می کنند . دوربین مداربسته مناسب کارخانه ها کمی با […]

یکی از موارد مهم و پر کاربرد دوربین های مداربسته علاوه بر مغازه ها و فروشگاه ها کارخانجات هستند. صاحبان این صنایع برای نظارت بیشتر برروی کارکنان ، روند کاری و همچنین حفاظت از دستگاه ها و انبار های خود از این دوربین ها استفاده می کنند . دوربین مداربسته مناسب کارخانه ها کمی با دیگر دوربین های مداربسته تفاوت دارند. در این مقاله از مجله ماد طلایی قصد داریم درباره این موضوع با شما صحبت کنیم و  انواع دوربین مداربسته  مناسب برای و کارخانجات و مراکز تولیدی را به شما معرفی کنیم.

در مراکز صنعتی باید از دوربین های خاصی استفاده شود که در مقابل رطوبت و گردوغبار مقاوم باشد همچنین باید قابلیت انتقال داده ها به صورت بی سیم را داشته باشد. این دوربین ها همچنین باید قابلیت دید در شب را نیز داشته باشند. تأمین امنیت کارخانه توسط دوربین های مدار بسته می تواند جلوی بسیاری از خسارات مالی را بگیرد. این دوربین ها باعث افزایش بهره وری در کارخانه می شود. در صورت بروز حوادث خطرناک در کارخانه می توان از تصاویر این دوربین ها برای پیدا کردن دلیل اصلی اتفاق و رفع مشکل برای دفعات بعد استفاده می شود.

قابلیت ضد آب و ضد گرد و غبار بودن

یکی از ویژگی هایی که برای انتخاب دوربین مداربسته مناسب کارخانه در نظر داشته باشیم استاندارد حفاظت دوربین در برابر گرد و غبار و رطوبت است. در صورتی که کارخانه به صورت مسقف نباشد باید حتماً از دوربین های ضد آب استفاده شود. حالت دیگری که نیاز به این استاندارد ها در تصویر برداری محیط های کارخانه وجود دارد این است که در صورت پر گرد و خاک بودن محیط بهتر است از دوربین هایی با خاصیت ضد گرد و غبار استفاده شود.

انتقال تصویر بی سیم

از ویژگی های دیگری که باید برای دوربین های مورد استفاده در کارخانجات در نظر داشته باشیم اتصال بدون سیم آنهاست. با این کار می توان دوربین ها را در موقعیت های مختلف نصب کرد و تصاویر را به صورت آنلاین روی گوشی های موبایل مشاهده کرد. برای این کار باید حتما از دوربین های IP استفاده شود که در این خصوص می توانید مقاله  مزایا و معایب دوربین های تحت شبکه  را نیز مطالعه کنید. دوربین های تحت شبکه توسط کابل به دستگاه NVR متصل شده و دستگاه NVR ز طریق کابل به مودم متصل می شود. و در نهایت از طریق مودم می توان به اینترنت وصل شد و به این صورت تصاویر در اینترنت قابل مشاهده است و نیاز به موقعیت مکانی خاصی جهت مشاهده فیلم ها وجود ندارد. از طریق این تکنولوژی می توان تصاویر را به صورت آنلاین و زنده مشاهده کرد.

قابلیت تشخیص حرکت

گاهی در برخی کارخانجات تجهیزات گران قیمتی وجود دارد که افراد نباید نزدیک آنها شوند. در این صورت باید حتماً از دوربین های مداربسته مجهز به تکنولوژی تشخیص حرکت استفاده شود. با این کار می توان از ورود افراد به این محیط ها آگاه شد و اقدامات لازم را انجام داد.

قابلیت دید در شب

 قابلیت دید در شب در بسیاری از انواع دوربین های مدار بسته وجود دارد. اما این مورد درباره دوربین هایی که در کارخانجات و مراکز تولید و مکانی هایی مانند انبارها که ممکن است دارایی های فراوان و سرمایه های این مراکز در آن وجود داشته باشد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد.  در صورت اهمیت بالای این تصاویر که در شب تهیه می شود می توان از دوربین های دید در شب مخصوص استفاده کرد. این دوربین ها تصاویر با کیفیتی را در شب تولید می کنند. دوربین های دید در شب رنگی نیز  برای فضا های کارخانه بسیار با اهمیت هستند.

بهترین نوع دوربین مداربسته برای کارخانجات و مراکز صنعتی کدام است؟

دوربین ها از لحاظ ظاهری و روش اتصال انواع مختلفی دارند. انواع بالت، دام و اسپید دام دوربین هایی هستند که می توان از آنها برای کارخانه استفاده کرد. از لحاظ اتصال نیز می توان دوربین ها را در قالب های بی سیم و اتصال کابلی استفاده کرد. دوربین ها از لحاظ تکنولوژی به حالت های فول HD و آنالوگ و تحت شبکه وجود دارند که می توان از آنها برای استفاده در کارخانه استفاده کرد. بهترین دوربین هایی که در محیط های کارخانه می توان استفاده کرد در واقع دوربین های IP یا تحت شبکه است و در میان برند های تولید کننده انواع دوربین می توانید از دوربین مداربسته هایک ویژن و داهوا استفاده کنید که امروزه کیفیت بالایی در میان دوربین های مداربسته دارند.

در فضای داخلی کارخانه می توان از دوربین مداربسته  بولت و دام استفاده کرد. برای محیط های بیرون کارخانه که مسقف نیست بهتر است از دوربین های اسپید دام استفاده شود. بهتر است این دوربین ها را در ارتفاع بالا با قابلیت گردش ۳۶۰ درجه نصب کرد. این کار بزرگنمایی و دید دوربین را افزایش داده و باعث دید بهتر از محیط کارخانه می شود.

 

چهار مدل دوربین مداربسته

 

 

دوربین مداربسته در کدام نقاط کارخانه باید نصب شود؟

هر کسب و کاری با توجه به کارکرد و ویژگی های آن  دارای نقاطی حساس و مهم است. درب های ورود و خروج در کارخانه ها اهمیت بالایی دارند و از نقاط مهم کارخانه ها به شمار می آیند. نصب دوربین در این موقعیت ها اهمیت بالایی دارد. دوربین های مداربسته بهتر است ورود و خروج از کارخانه را کاملاً رصد کنند.

از مکان های دیگری که برای نصب دوربین ها باید در نظر داشته باشید انبار است. نصب دوربین در انبار کارخانجات می تواند از بسیاری از سرقت ها و خرابکاری ها جلوگیری کند. با وجود این دوربین ها می توان به راحتی عوامل خرابکاری و افراد خاطی را شناسایی کرد.

از نقاط دیگری که باید در آنها از دوربین های مدار بسته استفاده کرد پارکینگ کارخانه است. عدم پوشش این مکان ها ممکن است باعث ایجاد زیان های مالی در شرکت شود. مواردی مانند بارگیری و تخلیه بار توسط این دوربین ها باید توسط دوربین های مدار بسته کنترل شود تا اشتباه در این مواقع به وجود نیاید. بازبینی فیلم های برداشت شده در موارد مشخص شدن اشتباه بسیار اهمیت دارد.

موقعیت دیگری که باید در آن از دوربین های مدار بسته استفاده کنیم درب ورود و خروج است. استفاده از دوربین های پلاک خوان می توان ورود و خروج از انبار ها را بدون نیاز به نیروی انسانی کنترل کرد.

نصب دوربین مداربسته در کارخانه چه مزایایی دارد؟

  • افزایش بازدهی پرسنل و نیروهای کار
  • بررسی عملکرد کارخانه و پرسنل از راه دور
  • حفظ امنیت دستگاه ها و اموال کارخانه

در پایان

استفاده از دوربین های مداربسته در کارخانجات اهمیت بالایی دارد. بهترین دوربین هایی که می توان در کارخانجات استفاده کرد دوربین های مدار بسته تحت شبکه هستند. این دوربین ها قابلیت اتصال بی سیم را داشته و می توان از آنها در موقعیت های مختلف استفاده کرد. استفاده از دوربین های دید در شب که تصاویر رنگی ایجاد می کنند برای کارخانجات بسیار اهمیت دارد. در موقعیت های مختلفی می توان از دوربین های مدار بسته استفاده کرد از از آن جمله می توان به انبار، پارکینگ و ورودی و خروجی سالن های تولید و ورودی کارخانه شاره کرد