نتایج بیشتر...
DNR در دوربینهای مداربسته یک مکانیزم بهبوددهنده در بحث تصاویر است که مخفف واژه Digital Noise Reduction است. تکنولوژی کاهش نویزهای دیجیتالی باعث کاستن نویز در تصاویر شده و از خطاهای مربوط به ادغام رنگها میکاهد. این تکنولوژی در کاهش نویزهای دیجیتالی چندگانه مؤثر بوده و برای تصویربرداری در شب یا موقعیتهای کم نور بسیار […]
DNR در دوربینهای مداربسته یک مکانیزم بهبوددهنده در بحث تصاویر است که مخفف واژه Digital Noise Reduction است.
تکنولوژی کاهش نویزهای دیجیتالی باعث کاستن نویز در تصاویر شده و از خطاهای مربوط به ادغام رنگها میکاهد.
این تکنولوژی در کاهش نویزهای دیجیتالی چندگانه مؤثر بوده و برای تصویربرداری در شب یا موقعیتهای کم نور بسیار کاربردی است.
از یک طرف فناوری ۳D-DNR نویزهای ناخواسته تصاویر را کاهش داده و از طرف دیگر این ویژگی با برونیابی و حذف کوچکترین پیکسلهای معیوب، به جبران اعوجاج تصویر که دلیل آن خطاهای ترکیب رنگ است، میپردازد.
یکی از علل دائمی ایجاد نویز تاریکی است. این موضوع به تشکیل و تحریک الکترونها به دلیل گرم شدن سنسور ضبط به واسطه دما و ولتاژ اولیه دوربین اشاره دارد.
سطح مشخصی از صدا همیشه وجود دارد، اما در نور روز قابل توجه نبوده و اهمیتی ندارد چرا که دیودهای نوری تحت تأثیر شدت نور قرار گرفته و الکترونها بیشتر از قبل تحریک میشوند.
این موضوع در غروب و در شرایط عکسبرداری شبانه متفاوت است. در این شرایط الکترونها بیشتر به واسطهی دما و ولتاژ تحریک شده و ادغامی از سیگنالهای ویدیویی و نویزها منجر به اعوجاج تصویر خواهد شد.
۲D-DNR نسل قدیمیتر از این مکانیزم است که گاهی به واسطه حرکت در تصویر دچار مشکل شده و برخی مواقع منجر به تار شدن تصویر میشود.
در نسل بعدی این مکانیزم یا ۳D-DNR تصاویر را به صورت جداگانه آنالیز کرده و سپس با فیلم مقایسه میکند تا با این راه از مشکلات تصاویر کاسته شود.